loader image
 

Szolgáltatásaim, árak

Gél-Lakk

Ezt a szolgáltatást annak ajánlom aki nem szeretne műkörmöt, de a saját köröm hosszának megfelelően szeretne egy szép, díszített körmöt.

Bármilyen díszítést lehet kérni itt is ahogy a műkörömnél. Pl: Swarovski strassz, Pixie, felületi beépíthető díszítések (effect porok, üveg fólia, nyomda, tele matrica), és természetesen kézzel festett díszítést is ugyan úgy kérhetsz.

A gél-lakkoknál két kategóriát hoztam létre:

EXPRESS: Ez a hagyományos gél-lakkozás: Alapréteg + két szín réteg + fedő réteg ez körülbelül 2 hétig tartós, ezért ezt azoknak ajánlanám akik rövid időn belül szeretik körmeik színét változtatni.

DELUXE: Megerősítő réteggel készül a tartósság növelése érdekében így 3-4 hétig is viselheted gél-lakkodat. Főként hosszabb vagy vékony körmökre ajánlom.

PRÉMIUM: Ez a kategória egy prémium márkával készült Gél-lakkot jelent. Az Indigo Nails Lab termékei magas minőségűek, könnyebben kezelhetőek az anyagok és visszajelzés alapján tartósabbak is ezért a beszerzési ár is több tehát ennél a márkánál drágábbak a szolgáltatások árai is.

Minden gél-lakknál  az ár tartalmazza az előző gél-lakk eltávolítását, az új felvitelét, gépi manikűrt és 2 köröm egyszerűbb díszítését.

Műköröm Építés

A műköröm építés a saját körmöd mesterséges meghosszabítását jelenti. Én a legmodernebb technikával: Sablonnal készítem a meghosszabbítást, ezzel az eljárással bármilyen köröm formához ki lehet vágni a sablont és akár tövig rágott körmöt és meg lehet építeni.

Azoknak a vendégeknek ajánlom főként akik a saját körmüknél hosszabb körmöt szeretnének. A műkörmöt zselével és porcelánnal is tudom kivitelezni mind a kettő egyaránt tartós, a zselé az újjabb technika így egyszerűbb is vele az építés. A választásnál csak az a kérdés, hogy kinek melyik anyag vállt be jobban?

A műkörmnél rengeteg lehetőség van nem csak a hosszában hanem formájában való kialakításnál is. A hossznál én S,M,L és extrém hosszú műkörmöt különböztetek meg, az árak is ennek megfelelően válltoznak, illetve a normál formák (kocka,mandula) és az extrém formák (stiletto, pipe, gótikus mandula, orosz mandula, marylin) lesz árban különbség hisz sokkal több idő elkészíteni mint egy normál formát.

Prémium műköröm: Ahogy a gél-lakknál is itt is lehet választani a Prémium műkörmöt az Indigo Nails Lab termékeivel, a szolgáltatás ára itt is magasabb lesz a beszerzési ár és magasabb minőség miatt! (A műköröm töltésre ugyan ez vonatkozik ha ezzel a márkával készül!)

Minden műkörömnél az ár tartalmazza 2 köröm egyszerűbb diszítését és a gépi manikűrt.

Műköröm Töltése

Minden megépített műkörmöt kb 4 hetente tölteni kell az idő a saját köröm növekedésétől függ.

Nagyon fontos, hogy a töltésre időben érkezz, mert a lenőtt köröm elveszíti a stabilitását, fel levegősödhet, elvállhat a saját körömlemeztől így leeshet és le is törhet. Kárt is okozhat a saját köröm lemezen!

A töltésnél majdnem az egész anyagot lecsiszolom a körömről csak egy vékony réteg marad így a saját körmöd nem sérül, nem vékonyodik el csiszolás közben és ez után ‘töltöm’ építem rá az új műkörmöt az új színekkel és mintákkal.

Szigorúan csak szakember segítségével távolítható el a műköröm, otthon ne próbálkozz vele a saját érdekedben, mert nagy károkat okozhatsz a köröm lemezen!

Minden műköröm töltésnél az ár tartalmazza az előző műköröm lecsiszolását az új betöltését,megépítését és 2 köröm egyszerűbb díszítését!

Műköröm Pótlása

Balesetek bármikor történhetnek ön hibánkon kívül is és megesik, hogy nem tudunk kellően vigyázni épített körmünkre és 1-1 letörik ebben az esetben pótolni kell, újra kell építeni a letört, megsérült műkörmöt.

Ha pótlásra van szükséged kérlek mindenképp jelezd előre, mert akkor hosszabb elkészítési idővel kell számolnom!

A pótlás árát körmönként kell fizetni.

Díszítések

Minden szolgáltatás tartalmazza 2 új egyszerűbb díszítését! A következő díszítéseket kérheted gél-lakkra és műkörömre ezen felül:

  • Swarovski Crystal Pixie: Swarovski márka gyártya, gyönyörűen csillogó apró szórógyönygök és kristályok keveréke ezt kérheted kisebb díszítésként vagy akár teljes felületre is az ár ezek alapján válltozik.
  • Strassz kő: Különböző méretű, sokszög alakú, csillogó, diszítő strassz kövek.
  • Felületi beépíthető díszítések: Tele matrica, Effect porok: chrome por, sellő por, aurora és pigment porok, üvegfólia, nyomda minta.
  • Egyszerűbb kézzel festett minta: Indák, vonalak, kacskaringók, pöttyök, leopárd minta…stb (Nem a teljes köröm felületre)
  • Összetett kézzel festett minta:  Indák, vonalak, kacskaringók, pöttyök, leopárd minta…stb (Teljes köröm felületre)
  • Extra kézzel festett minta: Nyári, ünnepi minták: karácsonyi, húsvéti, halloweeni.

Díszítésnél az árak körmönként értendőek!

Az ajándék kártyák a vásárlástól számított 6 hónapig, de legfeljebb a feltüntetett érvényességi időn belül használhatók fel. A kifizetett összeg nem igényelhető vissza.

Részletes Árlista

Áraim forintban értendő bruttó árak!
Műköröm
MéretS
Indigó Sablon 1-2
M
Indigó Sablon 3-4
L
Indigó Sablon 5-6
Műköröm építés (zselé vagy porcelán) kb 3 óra5400 Ft5900 Ft6400 Ft
Műköröm töltés maximum 4 hét múlva (kb 3 óra)4900 Ft5400 Ft5900 Ft
Műköröm töltés több mint 4 hét múlva5400 Ft5900 Ft6400 Ft
Műköröm pótlás (körmönként)550 Ft550 Ft550 Ft
Gél-Lakk
Express Gél-lakk (kb. 2 hétig tartós) kb. 1 óra3400 Ft
Megerősített Deluxe Gél-lakk (3-4 hétig tartós) kb. 1,5 óra3900 Ft
Feláras prémium színek (körmönként)50 Ft
Díszítés
MéretÁr
Swarovski Pixie kissebb díszítésként (körmönként)500 Ft
Swarovski Pixie teljes felületre (körmönként)1000 Ft
Swarovski Pixie extrém hosszra (körmönként)1500 Ft
Strassz kövek (darabonként)15 Ft
Eredeti Swarovski kövek (darabonként)30 Ft
Effect porok (körmönként)50 Ft
Tele matrica, jegfólia, transzerfólia (körmönként)100 Ft
Chrome por, Aurora por, Holo por, Pixel effect (körmönként)150 Ft
Nyomda minta (körmönként)150 Ft
Kézzel festett egyszerűbb minta (körmönként)100 Ft
Kézzel festett összetettebb minta (körmönként)250 Ft
Kézzel festett bonyolultabb minta (körmönként)500 Ft
Kézzel festett mesefigurák (körmönként)1000 Ft
Nailfetti, hexagon (körmönként)150 Ft
Egyéb
 Ár
Fényzselé újra kenése (10 körömre)900 Ft
Műköröm eltávolítás1500 Ft
Gél-lakk eltávolítás1000 Ft

Az ajándék kártyák a vásárlástól számított 6 hónapig, de legfeljebb a feltüntetett érvényességi időn belül használhatók fel. A kifizetett összeg nem igényelhető vissza.