loader image

Rólam

Számomra a műköröm építés nem csak szakma hanem hobbi is! Nem csak egy körmös szeretnék lenni a sok közül hanem A körmös aki többet tud nyújtani mint az átlag.

Kedves Látogató!

 

Hosszu Bianka vagyok, 2017-ben végeztem Kézápoló és Műkörömépítő-ként (OKJ-32 815 01) a Crystal Nails – Elite Körmös Akadémián. Számomra a műköröm építés nem csak szakma hanem hobbi is! Nem csak egy körmös szeretnék lenni a sok közül hanem A körmös aki többet tud nyújtani mint az átlag.

Már az alap képzés elvégzése után egyből jelentkeztem a Crystal Nails “Körmös diploma” képzésére, mert ebben a szakmában véleményem szerint a folyamatos fejlődés az új trendek követése és tartása egyaránt fontos! Rendszeresen járok technikai és díszítő továbbképzésekre ezzel lépést tartva az aktuális divatokkal és persze folyamatosan bővül a kínálatom is új mintákkal, új anyagokkal és színekkel.

Csak minőségi alapanyagokkal dolgozom főként: Jewerlyen, Indigo Nails Lab, Crystal Nails és Brillbird termékeivel. Nyomon követem kedvenc márkáim folyamatosan megjelenő új anyagait, színeit, melyek általában rövid idővel a megjelenés után szalonomban már kérhetőek tőlem. Jó érzés látni a vendégeim arcán a mosolyt, hogy tetszik nekik amit kapnak tőlem és szívesen jönnek hozzám vissza újra. 🙂

Ha bármi kérdésed van fordulj hozzám bizalommal, a szalon facebook oldalán  vagy itt a weboldalamon szívesen segítek!

Remélem hamarosan a vendégeim között üdvözölhetlek Téged is!

 

Jó nézelődést az oldalamon! 🙂